Welkom op de website van Goudsblom Expertise

                                                                                                              

Wanneer meten, weten is 

Wie zijn wij

Goudsblom Expertise is een onafhankelijk expertisebureau dat zich richt op monitoring bij risicovolle werkzaamheden. Wij staan voor kwaliteit, service, efficiëntie en ontzorgen u bij uw bouwproject(en). Door onze korte lijnen zijn wij wendbaar en kunnen wij u ook van dienst zijn als u een spoedopdracht heeft.

Bekijk onze portfolio voor welke projecten Goudsblom Expertise inmiddels heeft uitgevoerd.

Wij zijn een gerenommeerd, dynamisch, vooruitstrevend, landelijk dekkend, onafhankelijk expertise bureau. Als u op zoek bent naar een expertisebureau dat zich richt op monitoring tijdens risicovolle werkzaamheden, dan is Goudsblom Expertise de goede keuze.

Onze kerntaken zijn:

-        Bouwkundige opname

-        Trillingsmetingen

-        Deformatiemetingen

Goudsblom Expertise biedt tevens een breed scala van andere metingen aan waaronder: scheurwijdtemeting,  geluidsmetingen, XYZ-metingen, peilbuismetingen, scheefstandmetingen en kunnen wij diverse bouwkundige keuringen uitvoeren.

Vraag hier uw offerte aan.

Wanneer u als opdrachtgever een sloop-, bouw-, fundatieherstel- of bodemsaneringsproject wilt uitvoeren, stelt de verzekeraar het uitvoeren van een bouwkundige vooropname in de regel verplicht. Het kan ook zijn dat de gemeente dit verplicht stelt of dat partijen hier zelf toe besluiten. Ook kan de bouwkundige opname, uitgevoerd door een NIVRE Register-Expert, beschreven staan in het bestek. (draaiboek van een bouwwerk).

Wij zijn aangesloten bij het Platform ZO (zelfstandig ondernemer) van De Kamer van het NIVRE. Eigenaar Martijn Goudsblom is een ruim ervaren NIVRE Register-Expert opname (bouwkundig) tevens als enige contra expert opname (bouwkundig) geregistreerd onder nummer 09-2587 in het Register van het NIVRE.Goudsblom Expertise heeft expertise in het opnemen van monumentale gebouwen, woonboten, kerken, ziekenhuizen en andere bijzondere objecten.

 

Waarom Goudsblom Expertise:

-        scherpe calculatie / prijs

-        efficiënt (door hoge productie)

-        accurate planning

-        flexibel - geen 9 tot 5 mentaliteit

-        uitstekende service

-        rapportage binnen 24 uur online

Uw bouwkundige nulmeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl