Welkom op de website van Goudsblom Expertise

                                                                                                              

Wanneer meten, weten is 

Wie zijn wij

Goudsblom Expertise is een onafhankelijk expertisebureau. Wij staan voor kwaliteit, service en efficiëntie. Ons hoofddoel is om u te ontzorgen bij uw bouwprojecten of in de voorbereiding daarvan, met betrekking tot monitoring tijdens de risicovolle werkzaamheden. Dit voorkomt stilleggen van de bouw, beheersing van de schade en het tegen gaan van onterechte schadeclaims. Door onze korte lijnen zijn wij wendbaar en kunnen wij u ook van dienst zijn als u een spoedopdracht heeft.

Goudsblom Expertise is een jong, dynamisch, vooruitstrevend, landelijk dekkend, onafhankelijk expertise bureau. Wij zijn aangesloten bij het Platform ZO (zelfstandig ondernemer) van De Kamer van het NIVRE. Eigenaar Martijn Goudsblom is een ruim ervaren NIVRE Register-Expert opname (bouwkundig) tevens als enige contra expert opname (bouwkundig) geregistreerd onder nummer 09-2587 in het Register van het NIVRE.

Vraag hier uw offerte aan.

De kerntaak van Goudsblom Expertise is de bouwkundige opname. Wanneer u als opdrachtgever een sloop-, bouw-, fundatieherstel- of bodemsaneringsproject wilt uitvoeren, stelt de verzekeraar het uitvoeren van een bouwkundige vooropname in de regel verplicht. Het kan ook zijn dat de gemeente dit verplicht stelt of dat partijen hier zelf toe besluiten. Ook kan de bouwkundige opname, uitgevoerd door een NIVRE Register-Expert, beschreven staan in het bestek (draaiboek van een bouwwerk).

Goudsblom Expertise is gespecialiseerd in o.a. het opnemen van monumentale gebouwen, woonboten, kerken, ziekenhuizen en andere bijzondere objecten.

Goudsblom Expertise biedt tevens een breed scala van andere metingen aan waaronder: scheurwijdtemeting, hoogtemetingen, trillingsmetingen, geluidsmetingen, XYZ-metingen, peilbuismetingen en scheefstandmetingen.

Wij willen u graag kennis laten maken met Goudsblom Expertise en zien uw aanvraag voor een offerte tegemoet zodat u onbezorgd kunt starten aan uw bouwproject.

Waarom Goudsblom Expertise:

-        scherpe calculatie / prijs

-        efficiënt (door hoge productie)

-        accurate planning

-        flexibel - geen 9 tot 5 mentaliteit

-        uitstekende service

-        onze bevindingen binnen 24 uur online, inzage voor opdrachtgever en eigenaar/bewoner

Uw bouwkundige nulmeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl