Welkom op de website van Goudsblom Expertise

                                                                                                              

Wanneer meten, weten is 

Wie zijn wij

Goudsblom Expertise is een jong, dynamisch, vooruitstrevend, landelijk dekkend, onafhankelijk expertise bureau en aangesloten bij het Platform ZO (zelfstandig ondernemer) van De Kamer van het NIVRE. Eigenaar Martijn Goudsblom is een ruim ervaren NIVRE Register-Expert opname (bouwkundig) tevens als enige contra expert opname (bouwkundig) geregistreerd onder nummer 09-2587 in het Register van het NIVRE en heeft een duidelijke visie:

Goudsblom Expertise heeft een nieuwe vorm ontwikkeld in het aanbieden van de monitoringsmethode voor en tijdens bouwwerkzaamheden, alle gegevens zullen binnen 24 uur voor opdrachtergever en bewoner / eigenaar pand binnen ons platform online staan, u kunt online een offerte aanvragen en bewoners kunnen online afspraken maken. Door een nieuwe werkmethodiek kan Goudsblom Expertise een hoge productie behalen, een scherpe prijs hanteren en een uitstekende service bieden.

Goudsblom Expertise is een product op zich en uniek in de markt. Wij onderscheiden ons met het state-of-the-art online platform waarmee wij onze klanten binnen 1 etmaal, via een eigen login, inzage in onze bevindingen bieden. Dat is absoluut nieuw in de markt en biedt een serviceniveau dat nog niet eerder is gerealiseerd. De rapportages en andere monitoringsgegevens worden nauwkeurig opgemaakt en zijn binnen 1 dag op het platform toegankelijk. Het platform is zo ingericht dat rapportages en monitoringsgegevens voor opdrachtgevers, verzekeraars en eigenaren van belendingen eenvoudig te doorzoeken zijn.

Wij willen u graag kennis laten maken met Goudsblom Expertise en zien uw aanvraag voor een offerte tegemoet zodat u onbezorgd kan starten aan uw bouwproject.

De kerntaak van Goudsblom Expertise is de bouwkundige opname. Wanneer een opdrachtgever een sloop-, bouw-, fundatieherstel- of bodemsaneringsproject wil uitvoeren stelt de verzekeraar het uitvoeren van een bouwkundige vooropname in de regel verplicht. Het kan ook zijn dat de gemeente dit verplicht stelt of dat partijen hier zelf toe besluiten. Ook kan de bouwkundige opname, uitgevoerd door een NIVRE Register-Expert, beschreven in het bestek (draaiboek van een bouwwerk) staan. Goudsblom Expertise biedt ook een breed scala van andere metingen aan waaronder: scheurwijdtemeting , hoogtemetingen, trillingsmetingen, geluidsmetingen, XYZ-metingen, peilbuismetingen en scheefstandmetingen.

 

Waarom Goudsblom Expertise:

-        scherpe calculatie / prijs

-        efficiënt (door hoge productie)

-        accurate planning

-        flexibel - geen 9 tot 5 mentaliteit

-        uitstekende service

-        het state-of-the-art digitale platform

 

Martijn Goudsblom NIVRE-re, eigenaar en bouwkundige opname expert

 

 

Uw bouwkundige nulmeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl