Welkom op de website van Goudsblom Expertise

 

Wanneer meten, weten is

Visie: de beheersing houden op schadeclaims in de bouwsector

Goudsblom Expertise realiseert een blijvende kwaliteit op de beheersing van een schadeclaim. Door innovatief, vakkundig en efficiënt te blijven, is Goudsblom Expertise van toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. 

Missie: realiseren van blijvende kwaliteit

Goudsblom Expertise biedt klanten toegevoegde waarde bij alles wat we doen en is daarin onderscheidend. Goudsblom Expertise staat als Bouwkundig Expert opname ingeschreven in het NIVRE-register, waardoor vakbekwaamheid, deskundigheid en kwaliteit van het werk altijd gewaarborgd zijn. Het maakt Goudsblom Expertise een aantrekkelijke servicepartner voor zijn opdrachtgevers.

Strategische pijlers

- Innovatie

Innovatie is diep verankerd in de organisatie. We zijn hier dagelijks mee bezig, altijd met het oog op praktische toepasbaarheid. Ons doel? Altijd van toegevoegde waarde voor de opdrachtgever zijn.

- Kwaliteit

We streven naar optimale kwaliteit in zowel technisch, organitorisch als financieel opzicht. Dit realiseren we door continue controle op de organisatie, scholing en verbetering van het werkkapitaal.

- Midden in de samenleving

We weten wat er in de samenleving speelt en zijn ons bewust van de impact die een schade kan hebben op de omgeving.

- Normen en waarden

Onze mentaliteit is er een van aanpakken en doen. Onze drijfveren zijn ondernemerschap en innovatie. We zijn met zeggen opgevoed en zullen altijd vanuit respect handelen.

 

Uw bouwkundige nulmeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl