Welkom op de website van Goudsblom Expertise

Wanneer meten, weten is

 

Maatschappelijk

Als zakelijk bedrijf is het behalen van omzet en winstgevendheid uiteraard een belangrijk doel, maar niet alles draait om geld. Goudsblom Expertise staat midden in de samenleving en draagt ​​daar op alle mogelijke manieren graag aan bij.


Sponsering

Jaarlijks sponsoren wij een steeds wisselend aanbod aan evenementen. Zo sponsoren wij al geruime tijd goede doelen. Ook sponsoren wij meerdere edities van het Alkmaars Ontzet zodat er voor jong en oud verschillende activiteiten georganiseerd kunnen worden rond 8 oktober. We sponsoren ook de lokale drafbaan van de Zeturf Arena daar waar sport, spanning en plezier samen komt.

Duurzaamheid

Elk bedrijf heeft de verantwoordelijkheid om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Ook wij bij Goudsblom Expertise denken actief mee over dit onderwerp. We gebruikten veel papier vanwege alle rapportages, maar nu doen we ruim 95% digitaal. Onze bedrijfswagens zijn op dit moment hybride of electrisch.

Personeel

Goudsblom Expertise is ook actief betrokken bij maatschappelijke activiteiten. Stagiaires in de bouw ontvangen wij al jaren met enthousiasme, ook tijdens de economische crisis toen ze bijna nergens heen konden. We investeren zwaar in de opleiding van medewerkers, omdat persoonlijke ontwikkeling en leren gedurende het hele leven doorgaan. Als klant, partner of leverancier doet u zaken met een partij die oog heeft voor haar rol in de samenleving. Heeft u suggesties hoe wij het beter kunnen doen? Informeer ons!

Uw bouwkundige nulmeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl