Welkom op de website van Goudsblom Expertise

Wanneer meten, weten is

Scheurwijdtemeting

Middels scheurwijdtemetingen monitoren we de mogelijke verergering van een bestaande scheur in een object. Scheurvorming komt in veel bestaande bouw voor. Deze scheurvorming wordt tijdens een bouwkundige vooropname in kaart gebracht. Wanneer de geconstateerde scheurvorming mogelijk risico oplevert voor de constructie van het object voeren we graag een scheurwijdtemeting uit. Een scheurwijdtemeting geeft u zekerheid.

Vraag hier een offerte aan.

Analoog en digitaal

Goudsblom Expertise heeft de mogelijkheid zowel analoge als digitale scheurwijdtemetingen uit te voeren. De analoge scheurwijdtemeter bestaat uit twee losse componenten die over de scheur worden vastgeschroefd of gelijmd. De lijnen vallen bij aanbrengen precies over elkaar. Wanneer de rasters verschuiven is er sprake van verergering van de scheur. Een eenvoudige doch effectieve methode. Het voordeel van de digitale scheurwijdtemeting is dat deze op afstand kan worden afgelezen. Zo kunnen we de beweging van de scheur op elk moment uitlezen.

Goudsblom Expertise

Goudsblom Expertise staat garant voor een nauwkeurige scheurwijdtemeting. Alle informatie is binnen 24 uur inzichtelijk via uw eigen login op ons platform. Goudsblom Expertise werkt alleen met professionals met aantoonbare ervaring. Zo kunnen wij een perfect uitgevoerde scheurwijdtemeting garanderen. Uiteraard worden al onze scheurwijdtemetingen uitgevoerd door een NIVRE-register expert zelf ofwel onder het toezicht van deze expert. Zo bent u zeker van een rapportage die voldoet aan de NIVRE-normering.

Uw scheurwijdtemeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl