Welkom op de website van Goudsblom Expertise

 

Wanneer meten, weten is

Risico-inventarisatie

Goudsblom Expertise geeft u graag inzage in mogelijke bouwrisico’s. Onze risico-inventarisatie heeft tot doel om in een vroeg stadium grip te krijgen op de risico’s voor de omgeving. We baseren deze risico-inventarisatie op de CUR-223 richtlijn. Deze richtlijn helpt opdrachtgevers, ontwerpers en aannemers, maar ook verzekeraars en vergunningverleners om monitoring op een nuttige manier te ontwerpen en in te zetten in de verschillende projectfasen, van planfase via ontwerp en uitvoering naar beheer. U kunt gedurende de gehele bouwcyclus rekenen op de risico-inventarisatie van Goudsblom Expertise.

Bij risico-inventarisatie maken we waar nodig gebruik van onze complete expertise. We voeren objectieve metingen uit en zorgen voor continue monitoring. En natuurlijk voorzien we u van een volledige registratie van alle gegevens. Vraag hier een offerte aan.

Goudsblom Expertise

Goudsblom Expertise staat garant voor nauwkeurige metingen. Van XYZ-, geluids-, peilbuis- en scheefstandmetingen tot bouwkundige nulmetingen. U kunt alle informatie binnen 24 uur terugvinden via uw eigen login op ons digitale platform. Goudsblom expertise werkt alleen met professionals met aantoonbare ervaring. Zo kunnen wij een perfect uitgevoerde risico-inventarisatie garanderen. Uiteraard worden al onze metingen uitgevoerd door een NIVRE-register expert zelf ofwel onder het toezicht van deze expert. Zo bent u zeker van een rapportage die voldoet aan de NIVRE-normering.

Uw bouwkundige nulmeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl