Welkom op de website van Goudsblom Expertise

Wanneer meten, weten is

Peilbuismetingen

Een peilbuismeting monitort de grondwaterstand. Met behulp van onze ElliTrack datalogger kunnen we ongewenste verlagingen van de grondwaterstand door werkzaamheden tijdig signaleren. De ElliTrack datalogger wordt in een peilbuis, in de nabij van de werkzaamheden, geplaatst.
Een ElliTrack datalogger is een internet gekoppelde (mobiele) datalogger, die met een instelbaar tijd-interval metingen doet en registreert. De verzamelde gegevens worden op gezette tijden aan Goudsblom Expertise verzonden.

Vraag hier uw een offerte aan.

Verwerking van de data

Na binnenkomst van de data bekijkt en verwerkt Goudsblom Expertise de meetgegevens voor u in een handig en persoonlijk overzicht.

Alarm

Bij overschrijding van een ingestelde grens alarmeert de ElliTrack datalogger aan ons. De alarmgrenzen kunnen zo ingesteld worden dat er direct gealarmeerd wordt of dat een kleine overschrijding voor een beperkte tijd toegestaan wordt.

Goudsblom Expertise

Goudsblom Expertise staat garant voor een nauwkeurige peilbuismeting. U kunt alle informatie binnen 24 uur terugvinden via uw eigen login op ons digitale platform. Goudsblom Expertise werkt alleen met professionals met aantoonbare ervaring. Zo kunnen wij een perfect uitgevoerde peilbuismeting garanderen. 

Uw peilbuismeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl