Welkom op de website van Goudsblom Expertise

Wanneer meten, weten is

Naast het uitvoeren van bouwkundige nulmetingen voert Goudsblom Expertise ook onderstaande metingen uit.

XYZ-metingen

Een XYZ-meting dankt zijn naam aan het x-y-z-coördinaat waarin hij is opgebouwd. Met een XYZ-meting wordt de zetting van de bebouwing nauwkeurig gevolgd waardoor eventuele scheefstand in kaart kan worden gebracht. Bij een XYZ-meting worden meetkenmerken volgens het genoemde coördinaat ingemeten en continu gemonitord zodat er, waar nodig, tijdig kan worden ingegrepen.

Geluidsmetingen

Tijdens bouw en sloop wordt veel geluid geproduceerd. Om dit geluid objectief te kunnen beoordelen is de geluidsmeting in het leven geroepen. Goudsblom Expertise is in het bezit van diverse geluidsmeters die stuk voor stuk voldoen aan de eisen uit NEN 61672, klasse 1. Blijft het lawaai binnen de normen van de ontheffing? Met Goudsblom Expertise krijgt u duidelijkheid.

Scheefstandmetingen

Een scheefstandmeting volgt nauwgezet de zetting van onder meer gebouwen en kunstwerken waarbij eventuele scheefstand(en) worden geïnventariseerd.

Goudsblom Expertise

Goudsblom Expertise staat garant voor nauwkeurige metingen. Van bovengenoemde XYZ-, geluids-, peilbuis- en scheefstandmetingen tot bouwkundige nulmetingen, trillingsmetingen, hoogtemetingen en scheurwijdtemetingen. U kunt alle informatie binnen 24 uur terugvinden via uw eigen login op ons digitale platform. Goudsblom expertise werkt alleen met professionals met aantoonbare ervaring. Zo kunnen wij een perfect uitgevoerde meting garanderen. Uiteraard worden al onze metingen uitgevoerd door een NIVRE-register expert zelf ofwel onder het toezicht van deze expert. Zo bent u zeker van een rapportage die voldoet aan de NIVRE-normering.

Uw bouwkundige nulmeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl