Welkom op de website van Goudsblom Expertise

Wanneer meten, weten is

Hoogtemeting ook wel deformatiemeting

Een hoogtemeting is een middel om verzakkingen van een object nauwkeurig vast te leggen. De experts van Goudsblom Expertise registreren verzakkingen van objecten, funderingen en infrastructuur zowel bovengronds als ondergronds. Door continue monitoring registreren we verzakkingen tijdig, zodat ingrijpen mogelijk blijft. Zie onze portfolio waar wij hoogtemetingen uitvoeren of uitgevoerd zijn.

Vraag hier uw offerte aan.

Wilt u hoogteverschillen tussen objecten vaststellen? Zetverloop traceren en waar mogelijk voorkomen? Middels een hoogtemeting meten we het hoogteverschil tussen diverse punten. Hoogte meten kan op verschillende manieren waarvan de meest gangbare de waterpassing is. Goudsblom Expertise werkt met de meest moderne digitale waterpassen voor een zo nauwkeurig mogelijk resultaat. Ons team is zeer ervaren in hoogtemetingen voor zowel kleine als grote projecten. 

Voor minimale bewegingen

Door het aanbrengen van hoogtemerken in objecten en het nauwkeurig inmeten van deze merken ten opzichte van elkaar en van een vast punt in de omgeving, wordt de positie van het object vastgelegd en kunnen eventuele verticale bewegingen in de toekomst worden vastgesteld. Met deze nauwkeurigheidswaterpassing kunnen we verticale bewegingen van minder dan 1 millimeter vaststellen.

Goudsblom Expertise

Goudsblom Expertise staat garant voor nauwkeurige hoogtemetingen. U kunt alle informatie binnen 24 uur terugvinden via uw eigen login op ons digitale platform. Goudsblom Expertise werkt alleen met professionals met aantoonbare ervaring. Zo kunnen wij een perfect uitgevoerde hoogtemeting garanderen. Uiteraard worden al onze hoogtemetingen uitgevoerd door een NIVRE-register expert zelf ofwel onder het toezicht van deze expert. Zo bent u zeker van een rapportage die voldoet aan de NIVRE-normering.

Uw bouwkundige nulmeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl