Welkom op de website van Goudsblom Expertise

Wanneer meten, weten is

Bouwexploit

Met het bouwexploit stelt u een aannemer of opdrachtgever van een bouwwerk vooraf aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van bouwwerkzaamheden en vraagt een bouwkundige nulmeting (schouwrapport van de staat van uw pand voor de bouw). Bijvoorbeeld toekomstige schade door heien, damwanden intrillen en/of sloopwerkzaamheden.

U stuurt het bouwexploit aangetekend naar de aannemer/opdrachtgever. het is verstandig om dit document ook aan de gemeente te versturen.

Klik op bouwexploit voor een gratis exemplaar.

In het bouwexploit schrijft u uw naam, adres, het soort woning, de verantwoordelijke aannemer en de reden van het exploit. Als reden omschrijft u door aan te geven dat u de aannemer aansprakelijk stelt voor schade aan uw eigendommen, veroorzaakt door zijn werkzaamheden.

Vraag hier uw offerte aan voor bouwkundige opname, trillingsmeting en/of hoogtemeting aan.

 

Wat gebeurt er tijdens de bouwkundige nulmeting / schouw?

Goudsblom Expertise inspecteerd de buiten-en de binnenzijde van uw woning volgens de richtlijnen van het NIVRE. Wij inspecteren elke toegankelijke ruimte van de woning (inclusief opstalen). In de rapportage benoemen wij de geinspecteerde ruimte, zetten in schrift waar de gebreken zich bevinden en maken detailfoto's waar een gebrek geconstateerd is. Daarna wordt de buitenzijde geinspecteerd. Eerst worden er overzichtfoto's gemaakt van alle gevels en daarna worden de gebreken in schrift en op detailfoto opgenomen in de rapportage. 

Uw bouwkundige nulmeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl