Welkom op de website van Goudsblom Expertise

Hieronder vindt u de projecten die Goudblom Expertise inmiddels heeft uitgevoerd of lopend zijn.

 

Uw trillingsmetingen laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl

 

Voor Twins Bouw hebben wij de bouwkundige nulmetingen mogen uitvoeren en trillingsmeters geplaats bij een bedrijfspand en woningen voor een project in Maasdijk.

  

In verband met heiwerkzaamheden voor een geluidsscherm aan de Hilversumseweg hebben wij trillingsmetingen en bouwkundige opnames uitgevoerd voor opdrachtgever Kokosystems.

Voor bouwbedrijf  Van Schijndel zijn er bouwkundige opname, geluids-en trillingsmetingen uitgevoerd bij een monumentaal pand in Utrecht ivm intrillen damwanden en heiwerkzaamheden.

Goudsblom Expertise monitort bij project De Lusthof in Purmerend voor Vink Bouw met een bouwkundige vooropname, trillingsmetingen en geluidsmetingen. 

In Berkel en Rodenrijs hebben trillingsmetingen plaatsgevonden voor Twins Bouw.

Goudsblom Expertise monitort bij Dockside fase 2 te Alkmaar met bouwkundige opname, trillingsmetingen en hoogtementingen voor Vink Bouw en Smits Bouwbedrijf. 

Trillingsmetingen aan het uitvoeren in Nieuwerkerk aan den IJssel in verband met uittrekken damwanden voor VHR Bouw.

In Rotterdam zijn bouwkundige vooropnames en trilllingsmetingen uitgevoerd voor Bouterse Timmerwerken i.v.m. funderingsherstel en verbouwing van een souterrain.

In Nieuwerkerk a/d IJssel is voor VHR Bouw B.V. een bouwkundige opname uitgevoerd en trillingsmeters opgehangen.

Goudsblom Expertise heeft in Leeuwarden trillingsmetingen uitgevoerd voor Atsma Grond-, Weg- en Waterbouw B.V.

In Waarland zijn trillingsmeters geplaatst i.v.m. heiwerkzaamheden voor Wever Bouwgroep. 

Trillingsmetingen uitgevoerd in Heerhugowaard voor heiwerkzaamheden in opdracht van Huis en Onderhoud Nederland BV.

Tijdens heiwerkzaamheden heeft Goudsblom Expertise twee trillingsmeters bij Boni Lelystad geplaatst voor Fermont BV. 

Voor Twins bouwbedrijf heeft Goudsblom Expertise een bouwkundige nulmeting en trillingsmetingen uitgevoerd i.v.m. heiwerkzaamheden in 's-Gravenzande.

In opdracht van Pleijsier Bouw en Onderhoud zijn trillingsmeters opgehangen voor de herbouw Rijwielhuis Dalfsen te Genemuiden.

In opdracht van Funderingsherstel Amsterdam zijn trillingsmetingen uitgevoerd i.v.m. intrillen van damwanden voor onderkeldering in Amsterdam.

Bouwkundige opname en trillingsmetingen in Arnhem in opdracht van Twins Bouw.

In opdracht van Funderingsherstel Amsterdam voeren wij trillingsmetingen uit in de Schubertstraat en de 3e Helmersstraat in Amsterdam.

Trillingsmetingen zijn uitgevoerd voor Van Schijndel Bouwgroep i.v.m. de projecten 'Het Slot' en 'De Waag' in Krimpen aan de Lek. 

Voor de voortgang van een prachtige villa gelegen in Noordwijk, gebouwd door Bouwbedrijf Van Leent BV, hebben wij de bouwkundige opname, hoogtemeting en trillingsmeting mogen uitvoeren. 

Wij hebben in o.a. Limmen een trillingsmeting uitgevoerd met de Profound VIBRA+ SBR trillingsmeter, waar Ten Napel heiwerk en stalen buizen heeft aangebracht i.v.m. bouwen aanbouw.

Goudsblom Expertise heeft in opdracht van Robuflex Bouw B.V. de mogelijkheid gekregen om trillingsmetingen uit te voeren in verband met heiwerkzaamheden te Emmeloord.

Bij Museum Joure wordt de schoeiing vervangen. Goudsblom Expertise mocht de bouwkundige opname uitvoeren en tijdens de werkzaamheden monitoren wij met 7 trillingsmeters in opdracht van Gemeente De Fryske Marren.\

Trillingsmetingen uitgevoerd in opdracht van Waternet in Weesp bij de waterzuivering van Abott, waar Waternet de oude waterzuivering sloopt.

Trillingsmetingen uitgevoerd op het Science Park in Utrecht op o.a. panden van het RIVM en het SRON in opdracht van EBN. Om data te verzamelen wat detonaties in de grond voor invloed heeft op de panden in de omgeving.

Trillingsmetingen uitgevoerd op en nabij zonnepanelen op het grootste particuliere zonnepanelenpark te Wilp, langs de A1 in de provincie Gelderland. In opdracht van EBN, zij doen in Nederland seismisch onderzoek door middel van detonaties in de grond.

Trillingsmeting uitgevoerd in Almere bij heiwerkzaamheden in opdracht van een particulier.

Trillingsmetingen uitgevoerd in Heerhugowaard in verband met heiwerkzaamheden. In opdracht van een particulier.

Trillingsmeting volgens de richtlijnen SBR A 2017 in verband met inpandig intrillen damwanden voor nieuw te bouwen kelder bij de Reguliersgracht te Amsterdam, opdrachtgever Funderingsherstel Amsterdam.

Trillingsmetingen volgens de richtlijnen SBR A 2017 uitgevoerd in Woudenberg, in opdracht van Dijkham Bouw bv.

Trillingsmetingen in verband met nieuwbouw op het kavel naastgelegen te Bleiswijk in particuliere opdracht.

Trillingsmeting in verband met inpandig intrillen damwanden voor nieuw te bouwen kelder bij Hekelveld 8-10 te  Amsterdam, opdrachtgever Funderingsherstel Amsterdam.

Trillingsmetingen in verband met bouwrijp maken voor nieuwbouwproject te Purmerend, in opdracht van Gemeente Purmerend.

Trillingsmetingen uitgevoerd in Stompetoren gemeente Alkmaar in verband met heiwerkzaamheden voor nieuwbouw 6 woningen in opdracht van Bouwbedrijf J. Nat & ZN. b.v.

Trillingmetingen uitgevoerd in Den Haag (Vroomdaal) in verband met heiwerkzaamheden in opdracht van Van Schie te Mijdrecht.

 

Uw trillingsmetingen laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl