Welkom op de website van Goudsblom Expertise

Hieronder vindt u de projecten die Goudblom Expertise inmiddels heeft uitgevoerd of lopend zijn.

Uw bouwkundige nulmeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl

Wij hebben voor onze vaste opdrachtgever Bouw en Aannemersbedrijf Kneppers hebben wij de bouwkundige opnames uit mogen voeren aan de Prins Hendriklaan te Amsterdam. Wij hebben deze opnames uitgevoerd daar er een kelder gecreërd word in een tussenwoning en zo hebben wij een goed beeld gekregen van de huidige staat van de gebouwen kunnen we vroegtijdig signaleren bij eventuele gebreken.

Wij hebben voor een particuliere opdrachtgever bouwkundige opnames uitgevoerd bij de ligboxenstal en de jongveestal op een boerderij in Zuidermeer. Door deze opnames hebben wij een goed beeld gekregen van de huidige staat van de gebouwen en kunnen wij eventuele gebreken tijdig signaleren en verhelpen. Zo zorgen wij ervoor dat de boerderij in topconditie blijft en de dieren optimaal kunnen worden verzorgd.

Wij hebben bouwkundige nulmetingen uitgevoerd bij 2 bedrijfspanden op een bedrijventerrein in Best voor onze opdrachtgever Twins Bouw. Door deze metingen hebben wij een goed beeld gekregen van de huidige staat van de gebouwen en kunnen wij eventuele gebreken tijdig signaleren en verhelpen. Zo zorgen wij ervoor dat de bedrijfspanden in topconditie blijven en de bedrijfsactiviteiten optimaal kunnen worden uitgevoerd.

Wij hebben meer dan 200 bouwkundige nulmetingen uitgevoerd bij woningen, appartementen en hotels voor een project in Zandvoort in opdracht van Vink Bouw. Door deze metingen hebben wij een goed beeld gekregen van de huidige staat van de gebouwen en kunnen wij eventuele gebreken tijdig signaleren

Wij hebben bouwkundige nulmetingen uitgevoerd en trillingsmeters geplaatst bij een bedrijfspand en woningen in opdracht van Twins Bouw voor een project in Maasdijk. Door deze metingen hebben wij een goed beeld gekregen van de huidige staat van de gebouwen en zo kunnen wij eventuele gebreken tijdig signaleren en in het werk bijsturen.

  

Wij hebben als bouwkundige experts voor een particuliere opdrachtgever nulmetingen uitgevoerd bij monumentale vrijstaande woningen en een kerk in Hilversum, in verband met sloop- en nieuwbouwprojecten. Onze uitgebreide expertise op het gebied van bouwkunde stelt ons in staat om nauwkeurige en betrouwbare metingen uit te voeren, die van onschatbare waarde zijn bij het plannen en uitvoeren van bouwprojecten.

Wij zijn experts in bouwkundige nulmetingen en trillingsmetingen en hebben onlangs deze diensten uitgevoerd in Zuidoostbeemster. Dit deden wij in opdracht van een particuliere opdrachtgever, om ervoor te zorgen dat bouwwerkzaamheden geen schade zouden veroorzaken aan de omliggende gebouwen. Onze trillingsmeters zorgen voor een nauwkeurige meting van trillingen, waardoor we de veiligheid van de omgeving kunnen waarborgen en de bouwplannen kunnen optimaliseren.

   

Voor onze nieuwe opdrachtgevers BouwlinQ en RENOVATION PLUS hebben wij bouwkundige nulmetingen uit mogen voren voor een project betreft een vrijstaande woning te Oegstgeest.

Voor Bouw- en Aannemingsbedrijf Kneppers hebben wij de bouwkundige nulmetingen uit mogen voeren bij de omliggende panden voor het project Afbouw van de Pieter Cornelisz Hooftstraat 5-11 te Amsterdam.

Voor Vesting Bouw te Hoorn hebben wij de bouw van een kantoorgebouw met parkeerkelder in Amsterdam gemonitort of er geen schade gaat ontstaan bij de gebouwen in de omgeving waaronder een monumentaal kantoorgebouwbouwkundige opnames, trillingsmetingen en hoogtemetingen uitgevoerd. Voor de bouw zijn er bouwkundige opnamen uitgevoerd, tijdens het drukken van de damwanden en de heiwerken hielden we de trillingen bij met onze trillingsmeters  ook zijn er hoogtemetingen uitgevoerd om eventuele zettingen te constateren en worden er inclinometingen uitgevoerd om eventuele vervormingen van de damwanden waar te nemen.

In het kader van de herontwikkeling van Koorndijk/Kalverdijk in Tuitjenhorn hebben wij bouwkundige opname gemaakt voor Schot Infra in Broek op Langedijk. Deze opname waren essentieel voor het succes en de voltooiing van het project..

In Overveen is een bouwkundige opname uitgevoerd ten behoeve van de realisatie van een aanbouw voor een particuliere opdrachtgever.

Voor opdrachtgever Kraan Aannemers bv heeft Goudsblom expertise in Rotterdam bouwkundige opname uitgevoerd in verband met heiwerkzaamheden.

In verband met nieuwbouw van een vrijstaande woning zijn er bouwkundige opname, hoogtemetingen en trillingsmetingen uitgevoerd in Loosdrecht in opdracht van Bouwmij P.W. Schipper b.v.

In Middenmeer heeft Goudsblom Expertise bouwkundige opname uitgevoerd en gaan we tijdens de heiwerkzaamheden voor project Oude Beurs met trillingsmeters monitoren om in het werk de overlast van trillingen  goed mogelijk te beheersen onze opdrachtgever bij dit project is Bouwbedrijf Tuin bv.

Goudsblom Expertise heeft in Bergen, Noord-Holland bouwkundige opname uitgevoerd in verband met bouwwerkzaamheden.

Voor opdrachtgever Koelewijn Bouw zijn er in Vleuten bouwkundige opname uitgevoerd in verband met de nieuwbouw van een woning.

In Leeuwarden is een bouwkundige 0-meting uitgevoerd in opdracht van Twins Bouw

In opdracht van Bouwcombi Volendam is een bouwkundige nulmeting gedaan bij een aantal appartementen te Amsterdam. 

Een monitoringsplan is geschreven voor silo's in Wormerveer in opdracht van Woud Verhuur B.V. / Woud Wormer B.V.

Een bouwkundige nulmeting uitgevoerd i.v.m. uitbreiding Racktime te Alkmaar in opdracht van Valeres Industriebouw.

Voor;Bouwbedrijf Van Leent BV heeft een nulmeting plaatsgevonden in Monster i.v.m. heiwerkzaamheden.

Goudsblom Expertise monitort bij Dockside fase 2 te Alkmaar met bouwkundige opname, trillingsmetingen en hoogtementingen voor Vink Bouw en Smits Bouwbedrijf. 

Dekker Bouw BV heeft bouwkundige vooropnames laten uitvoeren in Wormer en Amsterdam.

Voor de Keuringsdienst voor Wonen zijn bouwkundige vooropnames uitgevoerd bij diverse projecten in Bergen, Amsterdam en ’s-Gravenhage.

Er is een bouwkundige 0-meting gedaan bij een garage in Amsterdam in opdracht van MAS Bouw & Techniek.

Reus Funderingsherstel BV heeft ons ingeschakeld voor de bouwkundige vooropnames en een deformatiemeting bij een project in Amsterdam. 

Voor Basis Funderingstechniek is bij een tweetal projecten in Haarlem de bouwkundige vooropname uitgevoerd.

Voor Mens-Zeist Vastgoedonderhoud B.V. is een bouwkundige opname uitgevoerd in Amsterdam.

In opdracht van de Keuringsdienst voor Wonen is in Amersfoort een bouwkundige vooropname uitgevoerd.

Bouwkundige opname en hoogtemeting uitgevoerd in Monster voor Bouwbedrijf van Leent in verband met nieuwbouw.

Te Wormerveer zijn bouwkundige opnames uitgevoerd in verband met funderingsherstel in opdracht van Ooijevaar.

Een bouwkundige nulmeting bij een aantal gebouwen van de Novalis Hoeve op Texel voor Bouwbedrijf Tuin B.V.

In Zaandam zijn bouwkundige vooropnames uitgevoerd in opdracht van Basis Funderingstechniek.

Er heeft een bouwkundige vooropname plaatsgevonden in Den Haag in opdracht van VvE Embassy Gardens. 

Ook zijn er verschillende bouwkundige nulmetingen uitgevoerd in Haarlem en Purmerend voor Dekker Bouw B.V.

  

In opdracht van Basis funderingstechniek zijn diverse bouwkundige opnames uitgevoerd in Zaandam, Weesp en Wormerveer.

   

In opdracht van Bouwbedrijf De Bruin Putten is een bouwkundige vooropname uitgevoerd in 's-Graveland.

Voor Duurzaam Verbouwen BV deden wij een bouwkundige vooropname in Egmond aan Zee.

Voor J. Koper & Zn Bv. is een bouwkundige opname uitgevoerd van woningen en sportvelden in Marken.

Voor Ferax Vastgoed is een bouwkundige opname in Leiden i.v.m. de nieuwbouw van een appartementengebouw uitgevoerd. 

In Heerhugowaard is een bouwkundige opname uitgevoerd i.v.m. sloopwerkzaamheden Hugo-Oord uitgevoerd door C.A. de Groot Groep BV.

Voor Twins bouwbedrijf heeft Goudsblom Expertise een bouwkundige nulmeting en trillingsmetingen uitgevoerd i.v.m. heiwerkzaamheden in 's-Gravenzande.

In Amsterdam is een bouwkundige opname uitgevoerd i.v.m. heiwerkzaamheden voor Bouwbedrijf Kuijpers.

Voor een particulier hebben we een bouwkundige vooropname mogen uitvoeren in het centrum van Alkmaar i.v.m. sloopwerkzaamheden

Bouwkundige opname en trillingsmetingen in Arnhem in opdracht van Twins Bouw.

In Amsterdam is bij een monumentale parkeergarage een bouwkundige nulmeting uitgevoerd in opdracht van MAS Bouw en Techniek.

Voor Indevco voeren wij bouwkundige vooropname uit in Lutjebroek i.v.m. de sloop en transformatie van een bestaand gebouw. 

Niersman Bouw Haaglanden B.V. heeft een bouwkundige 0-meting laten uitvoeren i.v.m. de bouw van 67 appartementen te Leiden. 

Voor Dekker Bouwgroep heeft Goudsblom Expertise de bouwkundige vooropname mogen uitvoeren aan twee woningen te Monnickendam

Voor de Keuringsdient voor Wonen hebben we een bouwkundige vooropname in het Sarphatihuis in Amsterdam mogen uitvoeren.

In opdracht van Bouwbedrijf Van Leent BV zijn een bouwkundige 0-meting en trillingsmetingen uitgevoerd in Naaldwijk.

In Rotterdam hebben wij verschillende bouwkundige opnames mogen uitvoeren in opdracht van LMS Kelderbouw.

Voor Robuflex Bouw B.V. in Almere bij het project uitbreiding huisartsenpraktijk Homerus hebben wij bouwkundige nulmetingen uitgevoerd, tevens hebben wij hier trillingsmeters geplaatst die 24-uur per dag de trillingen monitoren.

In de Zeeheldenbuurt in Wormerveer is een bouwkundige vooropname uitgevoerd in opdracht van Ooijevaar | bevlogen bouwers. 

In opdracht van de Keuringsdienst voor Wonen hebben wij in Amsterdam verschillende bouwkundige opname uitgevoerd. 

Voor de voortgang van een prachtige villa gelegen in Noordwijk, gebouwd door Bouwbedrijf Van Leent BV, hebben wij de bouwkundige opname, hoogtemeting en trillingsmeting mogen uitvoeren. 

Voor Van Hattum en Blankevoort voeren wij de na-opname uit aan panden, infrastructuur en spoor i.v.m. de bouw van een windmolenpark aan de Hemweg in Amsterdam.

In opdracht van MAS Bouw en Techniek mochten wij de bouwkundige vooropname uitvoeren aan de monumentale parkeergarages aan het Entrepotdok in Amsterdam met uitzicht op de olifanten van ARTIS

Voor Scholtens Groep heeft Goudsblom Expertise bouwkundige nulmetingen uitgevoerd in verband met sloop/nieuwbouw van 58 appartementen aan de Kooimeerlaan te Alkmaar.

In opdracht van C.A. de Groot Groep BV in samenwerking met BAM Bouw en Techniek heeft Goudsblom Expertise een bouwkundige nulmeting uitgevoerd bij een projectpand te Haarlem.

Voor Van Schijndel Bouwgroep bij de nieuwbouw van 2 appartementencomplexen 'De Waag' en 'De Markt' in Krimpen aan de Lek, heeft Goudsblom Expertise de bouwkundige vooropnames en trillingsmetingen mogen uitvoeren. 

In opdracht van Aannemingsbedrijf W. Visser en Zn. B.V. heeft Goudsblom Expertise de bouwkundige nulmeting aan de Fluweelsingel in Gouda mogen uitvoeren.

Voor de sloop van de busterminal bij station Alkmaar voert Goudsblom Expertise de 0-opnamen en trillingsmetingen uit voor C.A. de Groot Groep B.V.

 
Bij McCain te Lelystad heeft Goudsblom Expertise de bouwkundige opname uitgevoerd en zijn wij nu nog aanwezig met onze trillingsmeters om te monitoren volgens de SBR-richtlijnen A2017 in opdracht van Salverda Bouw B.V.
 

Voor project De Kroon op Urk heeft Goudsblom Expertise de bouwkundige 0-opname en trillingsmetingen mogen uitvoeren in opdracht van A.C.U. Bouw te Urk.

Goudsblom Expertise heeft de bouwkundige opname, trillingsmetingen en hoogtemetingen mogen uitvoeren voor complex Bergensche Hoeck te Bergen in opdracht van Scholtens Bouw.

Goudsblom Expertise heeft de nulopname mogen uitvoeren in verband met de berging van een vliegtuigwrak uit WOII in Nieuwe Niedorp in opdracht van Gemeente Hollands Kroon. Zie artikel.

Onder toezicht van de Euromast hebben wij de nulopname uitgevoerd in Rotterdam in verband met bouwwerkzaamheden in opdracht van Testarda.

Nulopname uitgevoerd in nieuwbouwplan De Krijgsman in Weesp in verband met heiwerkzaamheden in opdracht van MRM Solutions Amsterdam.

Nulopname uitgevoerd in Bleiswijk in verband met nieuwbouw woning in opdracht van Van Leent Bouwbedrijf.

Nulopname uitgevoerd in Berkel en Rodenrijs in verband met nieuwbouw. In opdracht van een particulier.

Nulopname uitgevoerd bij 2 woningen in Bussum in verband met verbouwing met o.a. kelderbouw. In opdracht van Boezewinkel & Mulder Bouw.

 
Nulopname uitgevoerd in Naarden in verband met werkzaamheden bij naastgelegen woning. In opdracht van een particulier.

Nulopname uitgevoerd in Den Haag in verband met heiwerkzaamheden. In opdracht van Bouwbedrijf Van Leent B.V.

Nulopname uitgevoerd in Hilversum in verband met sloop/nieuwbouwwerkzaamheden. In opdracht van Bouwmij P.W. Schipper B.V.

Nulopname uitgevoerd in Alkmaar in verband met sloopwerkzaamheden. In opdracht van A&F Milieuadvies.

Nulopname uitgevoerd in Amsterdam in verband met heiwerkzaamheden voor nieuwbouw bedrijfspand. In opdracht van Twins Bouw.

Met dank aan Floralis te Honselersdijk 170 Lisianthus boeketten bezorgd bij Viva!Zorggroep verzorgingshuis De Loet te Heiloo voor bewoners en personeel.

Nulopname uitgevoerd in Zaandam in opdracht van een particulier.

Nulopname in verband met kadeverbetering / herstel kademuren aan de Weerdsingel te Utrecht in opdracht van BV Aannemersbedrijf B. van Hees en Zonen

Bouwkundige vooropname uitgevoerd in verband met nieuwbouw in Soest. In opdracht van Bouw- en Aannemingsbedrijf J. Mekenkamp BV.

Bewijslastvoering in verband met gevonden asbest in Cruquius. In opdracht van De Biase Architecten.

Nulopname uitgevoerd en scheurwijdtemeters geplaatst in het centrum van IJsselstein in verband met sloop en nieuwbouw. In opdracht van Van Schijndel Bouwgroep.

  

Nulopname in het centrum van Zaandam in verband met lekkage stadsverwarming. In opdracht van Van Schie.

Nulopname uitgevoerd in verband met funderingsherstel in de buurt Rozenprieel te Haarlem. In opdracht van Basis Funderingstechniek.

Nulopnames uitgevoerd in de omgeving Borculo, in verband met grondgestuurde boring van spanningskabels. In opdracht van A. Hak Electron.

Nulopname in verband met sloop/nieuwbouw voor project Westfriese Poort te Alkmaar in opdracht van Vink Bouw.

Nulopname en hoogtemeting uitgevoerd bij Museum Engelandvaarders en een aantal woningen te Noordwijk in verband met nieuwbouw woonhuis in opdracht van Bouwbedrijf Van Leent.

Trillingsmetingen, nulopname en xyz-metingen uitgevoerd bij de Ringdijk in Amsterdam, hier is door JLD Contracting in samenwerking met Waternet een nieuwe manier van dijkverbetering toegepast.

 
Nulopname uitgevoerd in Bunschoten-Spakenburg in verband met sloopwerkzaamheden in opdracht van Koelewijn Bouw.

Nulopname uitgevoerd in Den Haag in verband met sloop en nieuwbouw in opdracht van Restyle House.

Nulopname uitgevoerd in Stompetoren voor volgende fase nieuwbouw supermarkt / appartementen in opdracht van Bouwbedrijf J. Nat & zn. b.v.

Nulopname, hoogtemetingen en trillingsmetingen in verband met sloopwerkzaamheden aan de Karperweg te Amsterdam, opdrachtgever C.A. de Groot.

Nulopname uitgevoerd voor een project met funderingsherstel aan de Kloveniersgracht te Amsterdam in opdracht van Kernbouw.

Nulopname en trillingsmetingen in verband met heiwerkzaamheden en intrillen damwanden bij o.a. het hoogste pand in Purmerend, opdrachtgever Gemeente Purmerend.

Nulopname en trillingsmetingen in verband met nieuwbouw woonhuis met kelder aan de  Loosdrechtsedijk te Loosdrecht voor Aannemersbedrijf R. Wallenburg B.V.

Bouwkundige opname in Heemstede in verband met bemaling en plaatsen damwanden, in opdracht van Bellaart Bouw.

Bouwkundige opname in verband met sloop/nieuwbouw Lindelaan te Alkmaar, opdrachtgever Kuijper Sloopwerken.

Particuliere opdracht: Bouwkundige opname 2 woonhuizen in Den Haag in verband met heiwerkzaamheden voor nieuwbouw woonhuis, via Tukker Architectuur en Advies.

Bouwkundige opname in verband met nieuwbouw woonhuis plandeel 2 Land van Luna, Heerhugowaard. In opdracht van Veboma.

Bouwkundige opname uitgevoerd bij de H. Wulfram Kerk, het dorpshuis, een woonhuis en supermarkt te Waarland. Hier wordt door Wever Bouwgroep een nieuwe sporthal gebouwd.

Bouwkundige opnamen uitgevoerd in Lelystad in verband met heiwerkzaamheden voor de bouw van een appartementencomplex in opdracht van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V.

Bouwkundige vooropname uitgevoerd in Beetsterzwaag in verband met heiwerkzaamheden in opdracht van Dura Vermeer Hengelo.

Bouwkundige opname uitgevoerd in Alphen aan den Rijn in verband met heiwerkzaamheden in opdracht van Keuringsdienst voor Wonen te Amsterdam.

 

Bouwkundige opname uitgevoerd in Haarlem aan 2 woningen in verband met funderingsherstel in opdracht van Basis-funderingstechniek te Wormerveer.

Monitoringsplan geschreven en bouwkundige nulmetingen uitgevoerd aan poldergemaal Horstermeer en naastgelegen woning voor intrillen damwanden in verband met modernisering van het poldergemaal in opdracht van Van Schie.

Monitoringsplan geschreven om vergunning te verkrijgen, bouwkundige nulmetingen en hoogtemetingen uitgevoerd aan 5 woningen ivm restautatie en funderingsherstel bij een woning in Zaandam in opdracht van Cezar Bouw te Haarlem.

Bouwkundige nulmetingen uitgevoerd aan 2 woningen ivm heiwerkzaamheden voor de nieuwbouw van een aanbouw bij naastgelegen woning in opdracht van Dekker Bouw.

Bouwkundige opname / stand van zaken uitgevoerd bij Driestar college in Gouda in verband met oplevering, in opdracht van het Driestar College.

 

Bouwkundige opname uitgevoerd voor rioolwerken in Echtenerbrug, Friesland in opdracht van Gemeente Fryske Marren.

Bouwkundige opname uitgevoerd in verband met de sloop van een schoolgebouw in Schermerhorn, in opdracht van Gemeente Alkmaar.

Project sloopwerkzaamheden vrachthal 1 te Schiphol voor nieuw te bouwen terminal, voor dit project voeren wij bouwkundige nulmetingen, trillingsmetingen (gedurende de hele sloop) en bouwkundige na-opname uit. In opdracht van sloopbedrijf  C.A. de Groot.

 

Uw bouwkundige nulmeting laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl