Welkom op de website van Goudsblom Expertise

Hieronder vindt u de projecten die Goudsblom Expertise inmiddels heeft uitgevoerd of lopend zijn.

 

Uw hoogtemetingen laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl

 

In opdracht van B-Art Production & Design hebben wij een hoogtemeting uitgevoerd bij een monumentaal pand aan de Duinweg te Schoorl. Daar waar Theo van Velzen een bronbemaling gaat starten. Op dit werk is een meetprotocol van toepassing en zullen wij tijdens de bronbemaling meerdere keren de hoogtemeting uitvoeren om eventuele zettingen te constateren.

In verband met nieuwbouw van een vrijstaande woning zijn er bouwkundige opname, hoogtemetingen en trillingsmetingen uitgevoerd in Loosdrecht in opdracht van Bouwmij P.W. Schipper b.v.

Voor een particuliere opdrachtgever hoogtemeting uitgevoerd aan de Herengracht te Amsterdam.

Voor Stalenhoef Bouwbedrijf is een hoogtemeting uitgevoerd in Weesp. 

Voor Bouw- en Aannemingsbedrijf Kneppers zijn hoogtemetingen uitgevoerd op Prinseneiland te Amsterdam.

Goudsblom Expertise monitort bij Dockside fase 2 te Alkmaar met bouwkundige opname, trillingsmetingen en hoogtementingen voor Vink Bouw en Smits Bouwbedrijf. 

In opdracht van Bouw- en Aannemingsbedrijf Kneppers worden regelmatig hoogtemetingen uitgevoerd in Amsterdam middels een vooraf afgesproken meetprotocol.

Voor een particulier is een hoogtemeting uitgevoerd in Schoorl.

Voor Van der Vliet Groep is een hoogtemeting uitgevoerd in Amsterdam.

Er is een herhalingshoogtemeting uitgevoerd bij de Ringersgarage te Alkmaar voor Bouwcombinatie Vink Bouw - SBB Dockside VOF.

Een herhalingshoogtemeting heeft plaatsgevonden in Hoofddorp voor Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica B.V. en een hoogtemeting in Amsterdam.

Een hoogtemeting heeft plaatsgevonden bij de Ringersgarage in Alkmaar in opdracht van Bouwcombinatie Vink Bouw - SBB Dockside VOF.

In opdracht van Archeologisch Onderzoek Leiden BV (Archol) heeft Goudsblom Expertise een hoogtemeting uitgevoerd in Heiloo i.v.m. een archeologische opgraving. 

Het meetteam van Goudsblom Expertise heeft ook in Rotterdam een hoogtemeting en bouwkundige nulmeting uitgevoerd i.v.m. onderkeldering voor LMS Kelderbouw

In opdracht van Bouwmij P.W. Schipper B.V. is een herhalingshoogtemeting uitgevoerd in Breukeleveen. 

Voor Bouwbedrijf J. Nat. & Zn. B.V. hebben wij de hoogtemetingen en de bouwkundige nulmeting mogen verzorgen in Stompetoren.

Hoogtemetingen bij het spoor in Hoofddorp zijn gedaan voor Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica B.V. i.v.m. project Hyde Park. 

Voor de voortgang van een prachtige villa gelegen in Noordwijk, gebouwd door Bouwbedrijf Van Leent BV, hebben wij de bouwkundige opname, hoogtemeting en trillingsmeting mogen uitvoeren. 

Hoogtemeting en 0-opname uitgevoerd in de Bergstraat te Amsterdam voor funderingsherstel. In opdracht van Reus Funderingsherstel BV.

In particuliere opdracht project Depot Zuid te Amsterdam, hoogtemetingen en peilbuismetingen.

 

Uw hoogtemetingen laten uitvoeren door een partij met jarenlange ervaring? Vraag op de website een offerte aan, bel direct Goudsblom Expertise: 072 2020210 of mail naar offerte@goudsblomexpertise.nl